To content, skip menu
Bel voor gratis advies: 01 196 07 30
NL FR
A A A

Wij bieden offertes van top leveranciers en fabrikanten:

Senioren Inloopdouche in 1 dag

Installatie binnen 1 dag? Jazeker! Op voorhand wordt de huidige badkamer opgemeten om zodoende alle onderdelen van de seniorendouche op maat te laten maken. Op deze manier is het voor ons mogelijk om de senioren inloopdouche vervolgens binnen 1 dag te realiseren.

Door onze jarenlange ervaring wordt het bad of de douche vakkundig verwijderd door onze specialisten. Vervolgens kunnen zij direct de nieuwe seniorendouche bij u of uw ouders thuis installeren. Onze specialisten sluiten de inloopdouche eenvoudig aan op uw huidige leidingwerk om zodoende onnodige en tijdrovende werkzaamheden te voorkomen.


Vergelijk inloopdouche offertes van gerenommeerde leveranciers en kies het aanbod wat past bij uw wensen.

Een installateur komt de huidige maten van uw badkamer opnemen. Vervolgens worden alle onderdelen op maat gemaakt.

De installateur verwijdert de huidige bad of douche situatie. Alle leidingen blijven intact. Zodoende kan de nieuwe inloopdouche eenvoudig geïnstalleerd worden

Veilige functionaliteiten van een Inloopdouche

Met een seniorendouche kunt u langer zelfstandig en onafhankelijk genieten van uw eigen badkamer. De seniorendouche heeft de beschikking over meerdere functionaliteiten die uw veiligheid bevorderen. Op die manier wordt het risico op struikelen of uitglijden aanzienlijk verkleind.

Bekijk hieronder de vele functionaliteiten die u of uw ouders ondersteunen om veilig gebruik te blijven maken van de badkamer.

1. Lage instap: de lage instap van 3 cm maakt het instappen van de douche zeer eenvoudig.

2. Anti-slip vloer: De polymeer anti-slip vloer is voorzien van een bovenlaag met structuur. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een anti-slip coating om uitglijden te voorkomen.

3. Wandbeugels: Wandbeugels zorgen voor extra houvast in de douche. Hierdoor kunt u zelfstandig en veilig gebruik maken van de inloopdouche.

4. Zitje in de douche: Een zitje in de douche maakt de douche nog gebruiksvriendelijker, hierdoor hoeft u niet lang te staan en voorkomt u de kans op uitglijden.

5. Veiligheidsglas: Het 8mm dikke veiligheidsglas bevorderd de veiligheid. Daarnaast is het glas voorzien van een anti-kalklaag.

Inhoud huis

Besparen op uw Inloopdouche?

Wilt u ook besparen op de aankoop van uw inloopdouche? Dan helpen wij u graag! Het aanbod van seniorendouches is vrij groot, waardoor het soms moeilijk is om het overzicht te kunnen bewaren.

Graag helpen wij u met het vergelijken van verschillende offertes op maat. Op die manier bespaart u zowel tijd als geld op de aanschaf van uw seniorendouche. Aan de hand van uw wensen, uw behoeften en uw budget is het voor ons mogelijk om de juiste gerenommeerde leveranciers aan u te koppelen. Zodoende is het vinden van de juiste leverancier in combinatie met de juiste seniorendouche voor de beste prijs nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Dan helpen wij u graag door middel van een telefonisch advies. Onze vriendelijke adviseurs zitten dagelijks van 09:00 tot 21:00 voor u klaar!

Garantie op onderdelen

Op de onderdelen van een seniorendouche zit garantie. De garantie varieert per onderdeel tussen de 2 tot 5 jaar. Wij brengen u graag in contact met onze leveranciers, zij vertellen u alles over de garantie.